Hatipoğlu Hasan Erdem İlkokulu
Zafer Mh.1354 Sk. No5 Ödemişİzmir

VİZYON

Okulumuzun temel işlevi, içinde bulunduğu çevrenin maddi ve manevi tüm faktörlerini dikkate alarak, öğrencilerine kendilerini gerçekleştirecekleri, yetenek ve gereksinimlerine uygun bir eğitim-öğretim olanağı sunmak, insan haklarına saygılı, kişilik ve girişime değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan, yapıcı, yaratıcı, bilimsel düşünen Kendisi ve toplumla barışık ve toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek, verimli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında topluma, vatanına, milletine yararlı yurttaşlar yetiştirmektir. Ödemiş Hatipoğlu Hasan Erdem İlköğretim okulunu bilgide ve sosyal aktivitelerde üst seviyelere taşımak

BAŞARILAR

Okulumuz 2012/2013 yılında salon futbolu müsabakalarında ilçe üçüncüsü olmuştur..